Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů obchodu Freego Europe Store popisují, jak freegotech.com (dále jen „stránka“ nebo „my“) shromažďuje, používá a zveřejňuje vaše osobní údaje, když navštívíte web nebo na něm nakupujete.

Shromažďování osobních údajů

Když navštívíte web, shromažďujeme určité informace o vašem zařízení, vaší interakci s webem a informace nezbytné pro zpracování vašich nákupů. Můžeme také shromažďovat další informace, pokud nás kontaktujete ohledně zákaznické podpory. V těchto zásadách ochrany osobních údajů odkazujeme na veškeré informace, které mohou jednoznačně identifikovat jednotlivce (včetně níže uvedených informací) jako „osobní údaje“. V níže uvedeném seznamu naleznete další informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a proč.

informace o zařízení

  • Příklady shromážděných osobních údajů: verze webového prohlížeče, IP adresa, časové pásmo, informace o souborech cookie, jaké stránky nebo produkty si prohlížíte, hledané výrazy a způsob interakce se stránkou.
  • Účel sběru: načíst stránky přesně za vás a provést analýzu využití stránek za účelem optimalizace našich stránek.
  • Zdroj sbírky: Shromažďovány automaticky při přístupu na náš web pomocí souborů cookie, souborů protokolu, webových majáků, značek nebo pixelů.
  • Zveřejnění pro obchodní účely: sdílené s naším procesorem Shopify.

Objednávka informace

  • Příklady shromážděných osobních údajů: jméno, fakturační adresa, dodací adresa, platební údaje (včetně čísel kreditních karet, e-mailové adresy a telefonního čísla.
  • Účel sběru: poskytovat vám produkty nebo služby za účelem plnění naší smlouvy, zpracovávat vaše platební údaje, zajišťovat přepravu a poskytovat vám faktury a / nebo potvrzení objednávek, komunikovat s vámi, prověřovat naše objednávky z hlediska možného rizika nebo podvodu s preferencemi, které jste s námi sdíleli, vám poskytneme informace nebo reklamu týkající se našich produktů nebo služeb.
  • Zdroj sbírky: shromážděné od vás.
  • Zveřejnění pro obchodní účely: sdílené s naším procesorem Shopify.

Informace o zákaznické podpoře

  • Účel sběru: poskytovat zákaznickou podporu.
  • Zdroj sbírky: shromážděné od vás.

 

Nezletilí

Web není určen pro jednotlivce mladší než 16. Úmyslně neshromažďujeme osobní údaje od dětí. Pokud jste rodič nebo zákonný zástupce a jste přesvědčeni, že nám vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás na níže uvedené adrese a požádejte o vymazání.

Sdílení osobních údajů

Vaše osobní údaje sdílíme s poskytovateli služeb, abychom nám pomohli poskytovat naše služby a plnit s vámi naše smlouvy, jak je popsáno výše. Například:

  • K napájení našeho online obchodu používáme Shopify. Další informace o tom, jak Shopify používá vaše osobní údaje, naleznete zde: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osobní údaje můžeme sdílet, abychom vyhověli platným zákonům a předpisům, abychom reagovali na předvolání, příkaz k domovní prohlídce nebo jiný zákonný požadavek na informace, které obdržíme, nebo abychom jinak chránili naše práva.

Behaviorální reklama

Jak je popsáno výše, používáme vaše osobní údaje k tomu, abychom vám poskytovali cílené reklamy nebo marketingovou komunikaci, o které se domníváme, že by vás mohla zajímat. Například:

Další informace o tom, jak funguje cílená reklama, najdete na vzdělávací stránce iniciativy Network Advertising Initiative („NAI“) na adrese http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Z cílené reklamy můžete odhlásit:

Dále se můžete odhlásit z některých z těchto služeb návštěvou portálu pro odhlášení Digital Advertising Alliance na adrese: http://optout.aboutads.info/.

Používání osobních údajů

Vaše osobní údaje používáme k tomu, abychom vám mohli poskytovat naše služby, které zahrnují: nabídku produktů k prodeji, zpracování plateb, dopravu a plnění vaší objednávky a průběžné informování o nových produktech, službách a nabídkách.

Zákonný základ

Podle obecného nařízení o ochraně údajů („GDPR“), pokud jste rezidentem v Evropském hospodářském prostoru („EHP“), zpracováváme vaše osobní údaje na základě následujících zákonných základů:

  • Váš souhlas;
  • Plnění smlouvy mezi vámi a stránkou;
  • Dodržování našich zákonných povinností;
  • Chránit své životní zájmy;
  • Plnit úkol prováděný ve veřejném zájmu;
  • Pro naše oprávněné zájmy, které nepřevyšují vaše základní práva a svobody.

Zachování

Když zadáte objednávku prostřednictvím webu, uchováme vaše osobní údaje pro naši potřebu, dokud a dokud nás nepožádáte o vymazání těchto informací. Další informace o vašem právu na vymazání naleznete níže v části „Vaše práva“.

Automatické rozhodování

Pokud jste rezidentem v EHP, máte právo vznést námitku proti zpracování založenému výhradně na automatizovaném rozhodování (které zahrnuje profilování), pokud má toto rozhodování na vás právní účinek nebo se vás jinak významně dotkne.

We DO NOT zapojit se do plně automatizovaného rozhodování, které má právní nebo jinak významný účinek s využitím údajů o zákaznících.

Náš zpracovatel Shopify používá omezené automatizované rozhodování, aby zabránil podvodům, které na vás nemají právní nebo jinak významný účinek.

Mezi služby, které zahrnují prvky automatizovaného rozhodování, patří:

  • Dočasný seznam zakázaných adres IP spojených s opakovanými neúspěšnými transakcemi. Tento denylist přetrvává po malý počet hodin.
  • Dočasný denylist kreditních karet spojených s denylisty IP adres. Tento denylist přetrvává malý počet dní.

Vaše práva

GDPR

Pokud jste rezidentem v EHP, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás máme, k jejich přenesení na novou službu a na opravu, aktualizaci nebo vymazání vašich osobních údajů. Chcete-li tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů info@freegotech.com.

Vaše osobní údaje budou zpočátku zpracovány v Irsku a poté přeneseny mimo Evropu za účelem jejich skladování a dalšího zpracování, a to i do Kanady a Spojených států. Další informace o tom, jak jsou datové přenosy v souladu s GDPR, najdete v příručce Shopify GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

Pokud máte bydliště v Kalifornii, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás máme (také známému jako „právo vědět“), k přenosu na novou službu a požádat o opravu vašich osobních údajů. , aktualizováno nebo vymazáno. Chcete-li tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů info@freegotech.com.

Chcete-li určit oprávněného agenta, který bude tyto žádosti podávat vaším jménem, ​​kontaktujte nás na níže uvedené adrese.

Cookies

Cookie je malé množství informací, které se stáhnou do vašeho počítače nebo zařízení při návštěvě našich stránek. Používáme řadu různých cookies, včetně funkčních, výkonnostních, reklamních a sociálních médií nebo obsahových cookies. Soubory cookie zlepšují zážitek z procházení tím, že umožňují, aby si web pamatoval vaše akce a předvolby (například přihlášení a výběr oblasti). To znamená, že tyto informace nemusíte zadávat pokaždé, když se vrátíte na web nebo procházíte z jedné stránky na druhou. Soubory cookie také poskytují informace o tom, jak lidé používají web, například zda jsou to jejich první návštěvy nebo zda jsou častým návštěvníkem.

Následující soubory cookie používáme k optimalizaci vašeho zážitku na našem webu a poskytování našich služeb.

Cookies nezbytné pro fungování obchodu

Jméno a Příjmení funkce
_pryč Používá se v souvislosti s přístupem k administrátorovi.
_bezpečné_session_id Používá se v souvislosti s navigací v prodejně.
vozík Používá se ve spojení s nákupním košíkem.
cart_sig Používá se v souvislosti s pokladnou.
cart_ts Používá se v souvislosti s pokladnou.
pokladní_token Používá se v souvislosti s pokladnou.
tajný Používá se v souvislosti s pokladnou.
secure_customer_sig Používá se v souvislosti s přihlášením zákazníka.
storefront_digest Používá se v souvislosti s přihlášením zákazníka.
_shopify_u Používá se k usnadnění aktualizace informací o zákaznických účtech.

Reporting a Analytics

Jméno a Příjmení funkce
_tracking_consent Předvolby sledování.
_vstupní_stránka Sledujte vstupní stránky
_orig_referrer Sledujte vstupní stránky
_s Nakupujte analytiku.
_shopify_s Nakupujte analytiku.
_shopify_sa_p Nakupujte analytiku související s marketingem a doporučeními.
_shopify_sa_t Nakupujte analytiku související s marketingem a doporučeními.
_shopify_y Nakupujte analytiku.
_y Nakupujte analytiku.

 

Doba, po kterou cookie zůstane ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, závisí na tom, zda se jedná o „trvalý“ nebo „relační“ cookie. Soubory cookie relace trvají, dokud nepřestanete procházet, a trvalé soubory cookie trvají, dokud nevyprší jejich platnost nebo dokud nejsou odstraněny. Většina cookies, které používáme, jsou trvalé a jejich platnost vyprší mezi 30 minutami a dvěma lety od data, kdy byly staženy do vašeho zařízení.

Soubory cookie můžete ovládat a spravovat různými způsoby. Pamatujte, že odstranění nebo blokování cookies může negativně ovlivnit vaši uživatelskou zkušenost a části našeho webu již nemusí být plně přístupné.

Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, ale můžete si vybrat, zda přijímat soubory cookie prostřednictvím ovládacích prvků prohlížeče, které se často nacházejí v nabídce „Nástroje“ nebo „Předvolby“ vašeho prohlížeče. Další informace o tom, jak upravit nastavení prohlížeče nebo jak blokovat, spravovat nebo filtrovat soubory cookie, najdete v souboru nápovědy prohlížeče nebo na takových webech, jako je www.allaboutcookies.org.

Dále si uvědomte, že blokování cookies nemusí zcela zabránit tomu, jak sdílíme informace s třetími stranami, jako jsou naši reklamní partneři. Chcete-li uplatnit svá práva nebo odhlásit se z určitých použití vašich údajů těmito stranami, postupujte podle pokynů v části „Behaviorální reklama“ výše.

Do Not Track

Vezměte prosím na vědomí, že protože v odvětví neexistuje konzistentní pochopení toho, jak reagovat na signály „Nesledovat“, neměníme naše postupy sběru a využití dat, když takový signál z vašeho prohlížeče detekujeme.

Změny

Tyto zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat, abychom zohlednili například změny v našich postupech nebo z jiných provozních, právních nebo regulačních důvodů.

Kontakt

Chcete-li získat další informace o našich postupech v oblasti ochrany osobních údajů, máte-li dotazy nebo chcete-li podat stížnost, kontaktujte nás e-mailem na [e-mailová adresa] nebo e-mailem pomocí níže uvedených údajů:

CH SINDA, Aleja Krakowska 163, lok. A1/1 05-552 Łazy, k. Varšavské Polsko

Naposledy aktualizováno: [DATUM]

Pokud nejste spokojeni s naší odpovědí na vaši stížnost, máte právo podat stížnost u příslušného úřadu pro ochranu osobních údajů. Můžete se obrátit na místní úřad pro ochranu osobních údajů nebo na náš dozorový úřad:info@freegotech.com.